KONYA / SELÇUKLU - Konevi İşitme Engelliler Ortaokulu

Mrt

2023-2024 eğitim öğretim yılının 1. dönemi 19 Ocak 2024 tarihinde yapılan karne töreni ile sona erdi.

Mrt

Çevreye duyarlı gençler yetiştiriyoruz sosyal sorumluluk projesi kapsamında etkinlikler gerçekleştirildi.

Mrt

Öğrencilerimiz ile birlikte Arkeoloji Müzesi gezisi yapıldı.

Mrt

Okulumuzda siber suçlarla mücadele semineri verildi.

Mrt

Okulumuzda tiyatro gösterileri yapıldı.

Mrt

Okulumuzda velilere ve öğrencilere ilkyardım semineri yapıldı.

Mrt

OKULUMUZDA 12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ MEHMET AKİF ERSOY U ANMA GÜNÜ PROĞRAMI DÜZENLENMİŞTİR.

Şbt

ASRIN FELAKETİ OLAN DEPREMLE ÜLKEMİZİN ÜZÜNTÜSÜNÜ İLİKLERİMİZE KADAR HİSSETTİĞİMİZ ŞU DÖNEMDE  KONEVİ İŞİTME ENGELLİLER İLKOKULU VE ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ OLARAK BİR FARKINDALIK OLUŞTURMA ADINA   ÖĞRENCİLERİMİZDEN GELEN İSTEK ÜZERİNESOSYAL SORUMLULUK BİLİNCİNİN GELİŞMESİ AMACIYLA "HARÇLIĞIMI BÖLÜŞÜYORUM" ADLI KAMPANYA 20-24 ŞUBAT 2023 TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENMİŞTİR.

Şbt

GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYEM MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN VEFAT EDENLERE ALLAHTAN RAHMET ,YARALILARA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

Ock

OKULUMUZ İDARECİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ İLE KARATAY İLÇEMİZDE BULUNAN ÜNLÜ YERLİ MARKAMIZ OLAN TORKU ET VE SÜT ÜRÜNLERİ ENTEKRE TESİSİNİ GEZEREK ÜRÜNLERİN İŞLENİŞİ İLE ALAKALI GEREKLİ BİLGİLERİ ALDIK MİSAFİRPERVERLİĞİ İÇİN İLGİLİ TORKU YETKİLİLERİNE  TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

Okulumuz öğrencilerine İl Millieğitim Müdürlüğü elemanı Rukiye Başen tarafından İlk yardım Eğitimi verilmiştir.Teşekkür ederiz.

Ara

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE YNELİK İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ KÜRESEL ISINMA VE SERA GAZLARI İLE ALAKALI EĞLENCELİ ANLATIMLA SEMİNER DÜZENLENDİ

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ PROĞRAMI

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinesinde  Sabah saat 11. de Mevlana Kültür Merkezi Sema Salonunda bir program ve Konya Büyükşehir Belediyesi Koordinesinde Akşam Saat 18.de Selçuklu Kongre Merkezinde ikinci bir program düzenlendi.Programdaki etkinliklerde görev alan öğrencilerimizin ve diğer okulların etkinliklerinden kareler

Kas

OKULUMUZUN TÜM SINIFLARINDA DEPREM ANI ÇÖK KAPAN TUTUN TATBİKATI EĞİTİMİ VERİLDİ.ÖĞRENCİLERİMİZE 12 KASIM  CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 18.57 DE ÜLKEMİZ GENELİNDE AYNI ANDA YAPILACAK OLAN DEPREM TATBİKATINA AİLELERİ İLE BİRLİKTE KATILMALARI GEREKTİĞİ ANLATILDI VELİLERİMİZ BİLGİLENDİRİLDİ.

Kas