KONYA / SELÇUKLU - Konevi İşitme Engelliler Ortaokulu

23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı çoşkuyla kutlandı.

İhtiyaç sahibi velilerimize ramazan kolisi dağıtımı yapıldı.

Okulumuzda ramazan ayı dolayısıyla ayakkabı dağıtımı yapıldı.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri ile  iftar programı gerçekleştirdik. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Mesleki tanıtım kapsamında fabrika gezisi yapıldı.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü ile ilgili çalışmalar yapıldı.

Mrt

Seyit Ulugül Yağcı İHO'nun okulumuzu ziyareti. Müzik öğretmenine ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimiz Necmettin Erbakan Üniversitesinde engelliler haftası kapsamında ritim çalışması gösterisi yaptı.

Mrt

Necmettin Erbakan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerimize diş sağlığı semineri verdi ve öğrencilerimize diş muayenesi yaptı.

Mrt

Öğrencilerimizle Konya şehir turu yapıldı.

Mrt

Konya Bilim Günleri kapsamında Konya Bilim Merkezi gezisi yapıldı.

Mrt

Kıbrıs gazilerimiz öğrencilerimizle bir araya geldi.

Mrt

Karatay üniversitesinden misafirlerimiz öğrencilerimizle ahşap baskı çalışması yaptı.

Mrt

2023-2024 eğitim öğretim yılının 1. dönemi 19 Ocak 2024 tarihinde yapılan karne töreni ile sona erdi.

Mrt

Çevreye duyarlı gençler yetiştiriyoruz sosyal sorumluluk projesi kapsamında etkinlikler gerçekleştirildi.